Vi använder cookies och andra liknande teknologier för att driva denna nätsida. Vill du veta mer? Bekanta dig med vår dataskyddspolicy.

Administrativ assistent i Mariehamn

Är du en lösningsorienterad person full av positiv energi? Consilia är ett entreprenörsdrivet tillväxtföretag och vi hoppas att du vill bidra till vår fortsatta framgång. Som administrativ assistent blir du en nyckelperson på vårt kontor. Du rapporterar till vår Administrativa chef och har även fina kollegor som räknar med dig.

Arbetsbeskrivning

I rollen som administrativ assistent ansvarar du för:

  • Kontorsservice med varierande arbetsuppgifter
  • Telefonväxeln
  • Löpande bokföring, fakturering, samt reskontrahantering och bokslut
  • Löneräkning

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för service och dessutom är ordningsam och noggrann till din natur. Du har sannolikt erfarenhet av en liknande roll och ser vad som behöver göras, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut. Då rollen innebär flera ansvarsområden är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och strukturerat. Eftersom vi har en familjär företagskultur lägger vi stor vikt vid social kompetens tillsammans med problemlösning och drivkraft.

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda en plats i ett sammansvetsat team som vill vara bäst på det vi gör. Vi har en stark laganda och hög grad av samarbete - tillsammans löser vi utmaningar snabbare och mer effektivt. Vår arbetsgemenskap är avslappnad, prestigelös och hjälpsam.

För denna tjänst behöver du ha följande kunskaper

  • Svenska flytande i tal och skrift, finska är meriterande
  • Goda kunskaper i engelska
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Merkantil utbildning

Övrigt

Tjänsten är 40-60% (enligt överenskommelse) och tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 20 juli.

Välkommen med din ansökan

Anställningen startar enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annette Westergård, på tel. 018-528 900 eller e-post annette@consilia.fi.

Ansökningar skickas till annette@consilia.fi.