Affärssystem

 

Affärssystem är vårt starkaste område och vårt fokus ligger på Microsoft Dynamics NAV, som är ett av världens största affärssystem med över 100.000 företagsinstallationer. Vi är sedan ett antal år tillbaka Microsoft Silver Partner och vi arbetar ständigt med att fortbilda oss inom området. Som kund hos oss kan du ställa höga krav då vi har lång erfarenhet av att utarbeta effektiva affärs- och arbetsprocesser.

Vi utvecklar och anpassar kompletta affärssystem och vi har implementerat Microsoft NAV åt över 40 kunder i Norden. Vår styrka ligger i förståelsen för affärsmodeller och hur kunden kan dra största möjliga nytta av systemen inom alla affärsprocesser. 

Att anlita oss i era projekt innebär att ni får en aktiv leverantör som vågar ge konstruktiv kritik och som ofta kommer med alternativa lösningar för att effektivisera projekten eller för att hitta kostnadseffektiva lösningar.

Vi har skapat produkter flera av våra lösningar, bland dessa kan nämnas:

  • En komplett Finvoice-lösning för finska marknaden med bankkoppling
  • Ett webbaserat attestsystem med en total integration mot Microsoft NAV
  • En heltäckande debiteringslösning för debitering av enhet över tid, exempelvis el-, vatten- och oljedebitering

Våra erfarna konsulter har arbetat med NAV sedan 1999 och installationerna omfattar branscher som bank och finans, partihandel, rederibranschen, lager och logistik, elförsäljning samt postal verksamhet.

Microsoft NAV är byggt för att anpassas runt ert företag och era processer. Därför består en stor del av vårt arbete av att integrera lösningar mot Microsoft NAV och även integrationer mellan system där Microsoft NAV inte är en del.

Microsoft NAV är integrerat med Microsoft Office och därmed kan man enkelt använda informationen från affärssystemet direkt i t.ex. Microsoft Excel eller Sharepoint. Du kan använda Excel att ta fram dina egna rapporter med grafik och slipper därmed dyra kostnader för externa rapporteringsverktyg. 

Microsoft Dynamics NAV

Exempel på integrationer:

  • Konsumentinloggning Min Sida för Ålands Elandelslag, Mariehamns Energi och Mariehamns Elnät
  • E-order, ett webb-/epostbaserat orderläggningssystem för automatiserade kundordrar
  • Direktkoppling mot Skattemyndigheterna med tullklareringskopplingar för direktkommunikation av betalningar/efakturor etc.

Som kund hos oss hjälper vi dig med kompletta installationer. Vi erbjuder installationer i era egna servrar, hostade lösningar hos oss samt även uthyrning av affärssystem på månadsbasis. Vi tecknar även ett serviceavtal där du som kund kan säkerställa en snabb, kompetent och effektiv service. Vårt erfarna konsultteam hjälper er att hitta en lösning som är anpassad för er verksamhet och samtidigt är framtidstryggad.

Referenskunder: