S-Pankki valitsi Consilian ohjelman

S-Pankin yritysasiakkailla on maaliskuusta lähtien mahdollisuus käyttää yritysten käyttöön mukautettua pankkiyhteysohjelmaa maksuliikeyhteyden muodostamiseksi S-Pankkiin. Ratkaisu pohjautuu Consilian Business Bank tuotteeseen, ja tarjoaa yrityksille verkkopankin kaltaisen ratkaisun maksuliikenteensä hoitoon. Ohjelman toimintoihin kuuluu myös verkkolaskujen luominen ja lähettäminen.
Ohjelma, joka toimii ns. pilvipalveluna, pohjautuu uusimpaan salaustekniikkaan ja Consilian kehittämään monitekijätunnistamiseen, joka täyttää Finanssivalvonnan vaatimukset. 

-S-Pankin osalta tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisten pankkiyhteysratkaisuiden tarjoamisen yritysasiakkaillemme. Monissa muissa tilanteissa yritys joutuu luottamaan ulkopuoliseen ohjelmatoimittajaan, mutta tämän yritysratkaisun avulla olemme luoneet räätälöidyn ohjelman yritysasiakkaidemme tarpeisiin, kertoo Iikka Kuosa, Johtaja - Liiketoiminnan kehitys ja IT, S-Pankki
- Ohjelma on niin joustava, että S-Pankki, tai jopa S-ryhmä jos niin halutaan, voi tulevaisuudessa kehittää ja liittää lisää palveluita yritysohjelmaan, toteaa Iikka Kuosa.
 
- Olemme sekä ylpeitä että iloisia siitä, että S-Pankki on valinnut Consilian yrityspankkiratkaisun, kertoo Janne Engblom, Consilian toimitusjohtaja. S-Pankin myötä hoidamme enenevissä määrin alaa, jossa IT on liiketoiminnan kannalta ratkaiseva tekijä.  Olemme onnistuneet tavoitteessamme tuottaa IT-palveluita asiakkaille, jotka esittävät korkeimmat mahdolliset vaatimukset turvallisuudelle ja saatavuudelle.
-Tämä kauppa todistaa Consilian kilpailukyvyn kehittämisessä, turvallisuudessa ja  prosessiratkaisuissa vastaavan niitä korkeita vaatimuksia, joita pankki- ja rahoitusala edellyttää, toteaa Janne Engblom.

Aiemmat julkaisut