Toiminnanohjausjärjestelmät

Toiminnanohjaus on vahvin alueemme ja tällä alueella keskitymme Microsoft Dynamics NAViin, joka on yksi maailman suurimmista toiminnanohjausjärjestelmistä yli 100.000 toteutuksen voimin. Olemme jo useamman vuoden olleet Microsoft Silver Partnereita ja panostamme kehittymiseen tällä saralla. Asiakkaanamme voi esittää korkeita vaatimuksia, sillä omaamme pitkän kokemuksen tehokkaiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä.

Kehitämme ja räätälöimme toiminnanohjausjärjestelmiä kokonaisuudessaan, ja olemme toteuttaneet Microsoft NAV järjestelmän jo yli 40. asiakkaalle pohjoismaissa. Vahvuutenamme on liiketoiminnan ymmärtäminen ja järjestelmän hyödyntäminen kaikissa liiketoiminnan prosesseissa.

Käyttäessänne osaamistamme projekteissanne, saatte aktiivisen ohjelmatoimittajan, joka uskaltaa antaa rakentavaa palautetta, ja joka usein esittää vaihtoehtoisia ratkaisuja projektin tehostamiseksi tai kustannustehokkuuden parantamiseksi.

Olemme luoneet tuotteita useista ratkaisuistamme, näistä esimerkkeinä:

  • Kokonaisvaltainen Finvoice–ratkaisu kotimaisille markkinoille pankkiyhteydellä
  • Microsoft NAViin integroitu verkkopohjainen hyväksymisjärjestelmä
  • Kaiken kattava laskutusratkaisu kulutuksen, esimerkiksi sähkön-, veden- ja öljynkulutuksen laskuttamiseksi 

Kokeneet konsulttimme ovat työskennelleet NAVin parissa vuodesta 1999 asti, ja toteutukset kattavat laajasti ei liiketoimintaaloja, kuten pankki- ja rahoitusalan, vähittäismyynnin, varasto- ja logistiikka-alan, sähkönmyynnin ja postitoiminnan.

Microsoft NAV on rakennettu räätälöitäväksi yrityksenne tarpeita ja prosesseja vastaamaan. Siksi suuri osa työstämme koostuu ratkaisuiden integroimisesta Microsoft NAViin, sekä järjestelmäintegraatioista joissa Microsoft NAV ei ole osana.

Microsoft NAV on integroitu Microsoft Officen kanssa ja täten toiminnanohjausjärjestelmästä voidaan siirtää tietoa suoraan Office ohjelmiin, esimerkkeinä Microsoft Excel ja Sharepoint. Excel on suureksi hyödyksi omien raporttiesi ja graafiesi esittämisessä ja näin vältät erillisistä raportointityökaluista aiheutuvat kulut.

Microsoft Dynamics NAV

Esimerkkejä toteuttamistamme integraatioista:

  • OmaSivu, kuluttajan oma sivu sähköyhtiöille Ålands Elandelslag, Mariehamns Energi ja Mariehamns Elnät
  • E-tilaus, verkko-/sähköpostipohjainen tilausjärjestelmä automatisoiduille asiakastilauksille
  • Tulli- ja verohallitukselle integroitu tieto- ja maksuliikeyhteys

Asiakkaanamme autamme sinua kokonaisvaltaisissa toteutuksissa, joko omille servereillenne tai hostattuina ratkaisuina meidän servereillämme. Vuokraamme myös toiminnanohjausjärjestelmiä kuukausiperusteisesti. Allekirjoitamme kanssanne palvelusopimuksen, joka takaa teille asiakkaana nopean ja laadukkaan palvelun. Kokenut konsulttitiimimme auttaa teitä löytämään tarpeitanne vastaavan ja aikaa kestävän ratkaisun liiketoimintanne tueksi. 

Referenssit: