E-tjänster och identifiering

E-palvelut ja tunnistaminen

Pankkipalveluista on vain lyhyt askel sähköiseen asiointiin (e-palvelut) ja tunnistamiseen, ja myös turvallisuusnäkökulmasta katsottuna tuotteet ovat samalla tasolla.  Asiakkaitamme ovat niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijat.

E-palvelujen osalta voimme tarjota kokonaisvaltaisen ratkaisun, kaiken tunnistamisesta valmiisiin asiakasportaaleihin asti höystettynä älykkäillä lomakkeilla, kaikki tämä integroituna toiseen ohjelmaan.

Tuotteemme IDme soveltuu sekä julkiselle sektorille että yksityisille yrityksille. Vetuma-ohjelmatoimittajana voimme tarjota kunnille ja muille julkisille toimijoille e-palveluista avaimet-käteen-ratkaisun. Hoidamme kaiken tekniikasta sopimuksiin ja yhteydenpitoon Vetuman kanssa.

Yksityisille yrityksille tarjoamme samaa ratkaisua, poikkeuksena että tunnistajatahona toimivat pankit ja muut luotettavat toimijat tunnistamisen piirissä.

Vetuma

Vetuma on julkishallinnon verkkomaksu- ja tunnistuspalvelu, johon kunnat ja muut julkiset instanssit saavat liittyä edulliseen hintaan.  E-palveluissamme on valmiit yhteysratkaisut Vetumaa varten ja voimme myös hoitaa liittymistä koskevan hallinnollisen työn.

X-Road

Suomi kirjoitti joulukuussa 2013 Eestin kanssa aiesopimuksen, liittyen työn aloittamiseen koskien X-Roadin käyttämistä yhteysrajapintana julkisissa palveluissa. X-Road perustuu SOAP:iin, ja REST-ratkaisusta käytävät keskustelut ovat vielä aluillaan. Tarkkailemme kehitystä ja tulemme lähitulevaisuudessa testaamaan palvelumme X-Roadin kanssa yhteensopiviksi.

X-Roadin saavuttaessa standardiaseman Suomessa, tulevat e-palvelumme sisältämään X-Road yhteensopivuuden. Näin asiakkaidemme ohjelmilla ei ole riskiä vanhentuneeseen yhteysratkaisuun jumiutumisesta.

IDme

IDme on SaaS-palvelu omaan Online-palveluun liitettäväksi. Tarjolla on valikoima eri tunnistuspalveluita joista valita. Tähän palveluun voi myös yhdistää MID-palvelun, ja näin luoda oman turvallisen kirjautumispalvelun.

IDme on tänä päivänä käytössä rahoitus- ja vakuutusalalla.

Consilia Smart Forms

Yhteisten projektiemme aikana olemme asiakkaidemme kanssa todenneet tarpeen älykkäille lomakkeille. Tällä tarkoitamme lomakkeita, jotka muistavat käyttäjän tiedot, ja jotka käyttäjän täyttämien valintojen perusteella aktivoivat ja passivoivat olennaisia kenttiä, niin että lomakkeen täyttäminen on mahdollisimman loogista ja helppoa.

Consilia Smart Forms on myös integroitavissa muihin järjestelmiin.

Palvelu on tuotevalikoimamme uusin, ja tavoitteenamme on lanseerata se suomalaisille kunnille kuluvan vuoden aikana.

Referenssit: